Het Hele Leven

Jaarcyclus

Tijdens deze jaarcyclus leren we sjamanistische en systemische werkvormen te gebruiken om onszelf sterker, authentieker en mooier te maken.

Als individu, als groep en als deel van het universum verhogen we de frequentie tijdens dit jaar.

We maken gebruik van de kracht van het jaargetijde, elkaar, de natuur, de levensbron, onze voorouders, en andere oeroude wijsheden om onze eigen kracht wakker en levendig te maken.

Je kunt de cyclus gebruiken als begeleider op je pad waarbij je je eigen doelen stelt. Tijdens en na de cyclus zul je steeds beter in staat zijn om je eigen krachtbronnen te voelen, aan te wenden en te integreren in het dagelijks leven. Je leert zelf rituelen te ontwerpen die jou, anderen en het universum dienen.

De cyclus beslaat 8 bijeenkomsten verspreid over een jaar waarbij we elkaar twee keer per seizoen ontmoeten. Tussen de bijeenkomsten door zijn er opdrachten die je vrijwillig kan uitvoeren. Je kunt de cyclus zo intensief maken als jij zelf wilt. Hij is iedere keer weer anders dus je kunt oneindig meedoen.

Ik zie er naar uit om elkaar te ontmoeten!

Met liefdevolle groet, Marycke

Deelname:

Het is mogelijk deel te nemen wanneer je al een zekere achtergrond hebt wat betreft sjamanisme. Als je twijfelt over je achtergrond kunnen we zorgen dat je alsnog goed voorbereid mee kan doen.

We gaan van te voren kennismaken als we elkaar nog niet ontmoet hebben.

Wanneer je mee wil doen, dan schrijf je mij een email met een korte motivatie en je gegevens.

Plaats:

Helios Centrum (we werken in de Kota) te Heerde

Data:

6 oktober en 15 december 2020

26 januari, 2 maart, 20 april, 1 juni, 6 juli en 7 september 2021

We werken deze dagen van 10:00 tot 17:00.

Kosten: € 800,- (gespreide betaling in 4 of 8 termijnen is mogelijk)

Comments are closed.