Diepe Duik, Frisse energie

Ben je toe aan frisse energie en zonnestralen?

Op dinsdag 20 april creëren we samen een mooie dag.

We vinden toegang tot krachtbronnen, werken met onze zielen en zaligheid en begroeten de zon.

Dit alles doen we door te werken met waar we nu staan, waar dat ook is, en maken van daaruit de helende beweging; voor onszelf en daarmee voor het grotere geheel.

Ik stuur je van te voren een paar vragen waarbij je mag (hoeft niet) aangeven wat je bezighoudt.

Op deze dag wil ik ook graag extra aandacht besteden aan bijzondere (sjamanistisch/systemische) vormen van soulretrieval. De afgelopen rustige maanden zijn lang genoeg geweest om nieuwe werkvormen uit te proberen en die wil ik graag delen. Daar kunnen we direct van profiteren en gebruiken om door te geven aan anderen,

Zoals gewoonlijk, is de vorm van het precieze programma pas op 20 april zelf klaar. Maar…de energie is er al wel en die voelt vrolijk, vriendelijk, heilzaam en groeizaam als een prachtige lentedag.

Doe je mee?

Praktisch:

– We houden ons echt aan 1,5 meter afstand. Er zijn veel verschillende manieren om onder alle omstandigheden vrij te zijn en een diepe, waardevolle verbinding te maken. Dat gaan we doen.

– De dag is bedoeld voor mensen die al een keer een (jaar)training hebben gevolgd bij mij maar als je andere ervaring hebt, stuur mij dan even een bericht.

– Het is in Heerde op 20 april 2021 van 10:00-17:00

– De daginvestering is 100 euro

– Opgeven kan door een berichtje aan mij te sturen.