Consult

Individuele sessie

Tijdens een sessie lig of zit jij op je gemak. Je hoeft niets te doen; je mag in slaap vallen maar je mag ook staan of bewegen. Ik maak een trancereis met jouw vraag, kwestie, verlangen.
Tijdens deze reis kan er van alles gebeuren; er komt hulp, inzicht, heling, antwoord in alle mogelijke vormen. Ik trommel en zing.
Soms is er sprake van terugkerende zieledelen (soul retrieval) of juist het afscheid nemen van delen die bij anderen horen. Of soms nemen de voorouders een belangrijke plek in tijdens de sessie of komt de hulp van een heel andere kant. Wat er gebeurt is veilig, te verwerken en te integreren. Er wordt steeds die stap gezet die gemaakt kan worden op dit moment.
Een sessie is altijd een eigen afgerond geheel; je hoeft geen serie van sessies te volgen.
Het liefst werk ik bij jou thuis. Dat heeft er mee te maken dat dat de plek is waar jij leeft, jouw veld is daar al actief. Soms help ik het huis ook nog, of in ieder geval helpt het om het werk beter te laten inwerken. Jouw thuis is zogezegd ‘een getuige’ en daarmee ook een helper. Het trommelen en zingen is niet heel hard dus de buren hebben er geen last van.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 90,- (+ reiskostentarief afhankelijk van je adres).